HOME OWNER DOWNLOAD EX-LINK STUFF FB TWITTER D'BOARD

Pages

NuffNang !

Nak beli !

hari ni Ryna tak pergi sekolah . coz Ryna demam . tp Ryna ikut ibu Ryna pergi sekolah kak Ryna . Ryna pergi situ coz sekolah dia ada buat solat hajat untuk budak PMR . lepas solat hajat diorang kena pohon restu . Ryna tengok ramai kakak2 yang menangis waktu salam dengan ibu diorang . Ryna ni pantang sikit tengok orang nangis . rasa macam Ryna pulak yang nak menangis . mata Ryna waktu tu berair sikit tp Ryna cover . Ryna pandang bawah . mujur tak da orang perasan . lepas jer memohon restu kteorang dah boleh bersurai . tp sebelum tu makan2 dulu . ibu Ryna tanya la kakak Ryna boleh outing tak ? dia kata boleh . so,ibu Ryna pon ajak kakak Ryna keluar outing . kteorang pergi kat pantai timur, kuala krai . mesti korang tak pernah dengarkan super market yang nama dia Pantai Timur . kalau pernah dengar bagus la . hehe~ sebelum masuk pusat beli-belah tu Ryna ada pandang satu kedai ni tau . tahu tak kedai apa ? cer try teka . malas? ok . tak pa Ryna bg tahu kedai telefon . Ryna sbenarnya dari dulu lagi teringin nak beli fon baru . tp ibu Ryna tak kasi . dia cakap membazir . fon yang dulu tak rosak lagi . ala~ Ryna nak beli fon lain bukan sebab apa . Ryna nak fon android yang berjenama Sony Xperia . rasanya semua dah tahu kan fungsi android ? Ryna malas la nak citer pasal fungsi android ni . klau korang tak tahu search jer kat mr.G/google . td waktu jalan kat kedai tu Ryna nampak la fon yang Ryna nak sangat . Ryna tunjukla dekat ibu Ryna lepas tu ibu Ryna kata klau nak beli tukar kelas dulu . korang sendiri dh tahu kan Ryna duduk kelas mana *pada orang yang baca post Ryna terdahulu* . Ryna pon senyap . Ryna takut Ryna tak dapat tukar kelas . so, start hari ni Ryna nak blaja . exam Ryna dah nak dekat lepas habis PMR . Ryna dah kena exam . so, tolong doakan Ryna dapat 8A yer .

No comments: