HOME OWNER DOWNLOAD EX-LINK STUFF FB TWITTER D'BOARD

Pages

NuffNang !

Hey Guys~

U alls~ pe khabar ? Ryna baik jer . dah lama Ryna dah tak post blog . ini semua sebab Ryna tak tahu nk post apa . k , baru2 ni kan sambut hari malaysia . so Ryna nk ucapkan Selamat Hari Malaysia . apa benda la yg Ryna post ni~ mesti korang boring kan baca entry Ryna . kadang 2 Ryna pelik jugak tgk blogger yg selalu update blog . diorang ambil citer tu kat ner hah ? pape pon Ryna suka baca entry diaorang . Ryna nak update post tentang kehidupan seharian Ryna tp tak ada yg best pon . dulu masa Ryna duduk kt Perak banyakla jugak peristiwa yang best2 . tp Ryna dah pindah dah . hurmm~ klau korang nk tahukan Ryna suka duduk di Perak drpd duduk di Kelantan . sebab ape ? because my friends in Perak very sporting n tak suka mengumpat orang . tp yang Ryna tak suka duduk Kelantan ni sebab kawan2 Ryna suka mengumpat Ryna . ok~ Ryna mengaku yg Ryna duduk di kelas yang nak dekat akhir . Ryna tak nak sebenarnya . tp nak buat macam mana sebab kh Ryna perdagangan n Ryna tak ambil arab . so, Ryna terpaksa duduk kelas yg macam tu . tp tak pa walaupun Ryna duduk kelas macam tu Ryna tetap seronok sebab still ada orang yg nk kawan dengan Ryna walaupun ada setengah tu yg dengki dengan Ryna . diorang kalau cakap tak bertapis langsung . apa perasaan korang ? waktu korang tengah buat pembentangan diorang mengata korang . memang sakit hati kot~ tapi Ryna sabar jer . budak laki kelas Ryna pon sama cakap tak bertapis . ikut suka diorang jer nak mengata orang . k . ar Ryna nak out dulu . Bye . semoga korang tak boring baca post Ryna yg mengarut banyak ni . . hihi .

No comments: